Välkommen att skriv in dig på Barnmorske­gruppen i Stenungsund

Nu har vi etablerat oss även i Stenungsund. Eftersom vi har vårdavtal med Västra Götalandsregionen kan vi erbjuda kostnadsfria tjänster såsom: preventivmedelsrådgivning, cytologprovtagning samt mödrahälsovård inklusive samtal med psykolog eller läkarbesök vid behov. Allt utfört av ett professionellt team av barnmorskor, gynekologer, obstetriker, psykologer och andra specialister.

När du valt att anlita Barnmorske­gruppen ingår dessutom förlossningsförberedande kurs. Vi finns på Strandtorget 3.

Barnmorskegruppen är Göteborgs äldsta privata mödravårds­central. Under mer än 30 år har vi tagit hand om blivande föräldrar. Nyckeln till vår framgång är det personliga omhänder­tagandet, en välkomnande miljö och det senaste inom medicinsk teknik. Kort sagt en barnmorskemottagning på dina egna villkor.

Boka tid för inskrivningssamtal

Så fort du har fått ett positivt graviditetstest kan du skriva in dig hos oss. Du kan boka tid via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Inför ditt första besök

Inför ditt inskrivningsbesök är vi tacksamma över om du vill fylla i vår inskrivningsformulär. Att fylla i och lämna information är alltid frivilligt.

Du kan antingen fylla i formuläret nedan eller så kan du skriva ut inskrivningsformuläret, fylla i frågorna och ta med till inskrivningsbesök.