Välkommen att skriv in dig på Barnmorske­gruppen

Vi är Göteborgs äldsta och mest erfarna privata mödravård. Sedan starten 1987 har över 30 000 gravida valt oss. Det som gjort oss till Göteborgs populäraste MVC är kunskap och teknik i framkant, en trivsam varm miljö och naturligtvis ett gott bemötande.

Eftersom vi har vårdavtal med Västra Götalandsregionen kan vi erbjuda kostnadsfria tjänster såsom: preventivmedelsrådgivning, mödrahälsovård inklusive, vid behov, samtal med psykolog och läkarbesök. Allt utfört av ett professionellt team av barnmorskor, gynekologer, obstetriker, psykologer och andra specialister.

När du valt att anlita Barnmorskegruppen ingår dessutom förlossningsförberedande kurs samt gravidgrupp. Vi finns på Askims Torg.

Boka tid för inskrivningssamtal

Så fort du har fått ett positivt graviditetstest kan du skriva in dig hos oss.
Du kan boka tid via följande alternativ:

Inför ditt första besök

Inför ditt inskrivningsbesök är vi tacksamma över om du vill fylla i vår inskrivningsformulär. Att fylla i och lämna information är alltid frivilligt.

Du kan antingen fylla i formuläret här eller så kan du skriva ut inskrivningsformuläret, fylla i frågorna och ta med till inskrivningsbesök. Glöm inte att ta med id-handling.