Barnmorskegruppen växer – nu söker vi en barnmorska som vill växa med oss!

Barnmorskegruppen är Göteborgs äldsta privata barnmorskemottagning. Under mer än 30 år har vi tagit hand om blivande föräldrar. Nyckeln till vår framgång är det personliga omhänder­tagandet, en välkomnande miljö och det senaste inom medicinsk teknik. Genom vårdavtal med VGR kan vi erbjuda mödrahälsovård och preventivmedelsrådgivning kostnadsfritt.

Glädjande nog söker sig fler och fler gravida till oss vilket innebär att vi behöver bli fler barnmorskor i vårt team. Vi söker dig som är engagerad, strukturerad, nyfiken och redo att pröva något nytt. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av arbete på barnmorskemottagning men lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver ha förskrivningsrätt.   

Vad vi kan erbjuda är ett stimulerande arbete i en mindre organisation med korta beslutsvägar samt en positiv arbetsplats med trevliga medarbetare. Kompetens, omtanke och tillgänglighet är de uttalade mål som vi vill ska prägla vår verksamhet. I vår organisation är varje medarbetare viktig, vi har ett gemensamt ansvar för att driva, påverka och utveckla vår verksamhet. 
Vi arbetar dagtid med stora möjligheter att tillgodose individuella schemaönskemål.

Vår mottagning ligger i trivsamma lokaler med ett centralt läge mitt på Kungsgatan i Göteborg. I samma lokaler bedrivs även vår ultraljudsmottagning samt en specialistgynekologisk mottagning med gemensam ledning. Att arbeta sida vid sida med andra professioner är utvecklande och berikande.
Ta chansen att bli en del av vårt team!

Välkommen att ringa vår enhetschef Anna Svensson på 031-150 555 om du vill veta mer, eller besök oss på barnmorskegruppen.se

Maila din ansökan senast den 14:e februari till: anna.svensson@barnmorskegruppen.se